top of page

Vrijgezellenfeest

& groepsuitjes

1
Vrijgezellenfeest of vriendinnen/groepen uitje 1

Cup cake Kaarsenstandaard maken.

De kaarsenstandaard is opgebouwd uit een aantal cup cakes afhankelijk van het aantal wat er gemaakt wordt. De cup cakes worden over een glazen buis geschoven, daar boven op wordt een glazen houder geplaatst, naar keuze voor een kaars of een waxinelichtje.

Je maakt gezamenlijk 1 of 2 kaarsenstandaards opgebouwd uit cup cakes voor de bruid. Na wat uitleg over klei en de werkwijze, begin je met het maken van 1 of 2 cup cakes per persoon. Tijdens de pauze worden de cup cakes in een oventje op ± 150 graden gedroogd tot ze stevig genoeg zijn om te beschilderen. Daarna kleur je de cup cakes met glazuur. Na een weekje drogen zijn de cup cakes klaar om gebakken te worden op 1060 graden. Het is dus niet mogelijk om gelijk het eindresultaat mee naar huis te nemen.

Als de cup cakes weer zijn afgekoeld maak ik de standaard af.

De kaarsenstandaard kan na minimaal 1 ½ week worden opgehaald of opgestuurd.

 

Prijs: € 45,= per persoon inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Maximaal 8 personen.

2
Vrijgezellenfeest of vriendinnen/groeps uitje 2

Wil je niet met klei werken en toch zo’n leuke standaard maken dan bied ik ook de mogelijkheid om cup cakes te komen beschilderen.

Ik lever dan per persoon 2 gebakken cup cakes die naar keuze beschilderd kunnen worden met glazuur of als je het product direct mee naar huis wil nemen met acrylverf.

Kosten: 45,= per persoon inclusief materiaal, inclusief koffie/thee met wat lekkers.

Duur: ± 2 uur  

Maximaal 8 personen

bottom of page